Livrare

 Key Trust Consulting srl garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor. Livram prin reteaua NEMO in toate localitatile din Romania.

Dupa expedierea produselor, primesti un email cu detalii despre:

livrarea produselor
numarul de identificare al coletului (AWB)
numele curierului cu care a fost trimis.

Poti accesa astfel in orice moment website-ul firmei de curierat pentru a urmari comanda in timp real.

Expediere

Comenzile sunt livrate in mod obisnuit in 24-48 de ore din momentul confirmarii comenzii. Detalii privind livrarile pot fi oferite cu acuratete in momentul in care va este confirmata comanda.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul  Key Trust Consulting srl a platii contravalorii facturii proforme.

Taxa verde

Taxa de timbru verde a fost introdusa pe data 30 iulie 2007 si este o suma care se aplica tuturor echipamentelor electronice si electrice. Taxa de timbru verde definita de HG 448/2005 are ca scop adunarea fondurilor necesare reciclarii corespunzatoare a acestor echipamente dupa defectarea sau dupa uzarea lor morala.

 Taxa de timbru verde mai este cunoscuta si sub formele de taxa verde, timbru verde sau taxa eco si se aplica deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), insa nu se aplica componenetelor acestore, daca sunt vandute separat. 

Taxa de timbru verde se aplica la toate produsele electronice si variaza in functie de categoria produsului achizitionat. Taxa de timbru verde este mentionata pe factura aferenta fiecarui produs electronic.